Stojím sama..

Stojím sama..

Anotace: cit nejvyšší zradil. a neporadil, co dál. tudíž vše skončilo. ale jen z čirého rozmaru veršů...

Stojím sama v prostřed noci.
Stojím sama bez pomoci.
Rudé červánky, skončil den.
Bosa do sněhu vyšla jsem ven.
Ze tmy prosákl měsíce svit,
nebe se zavřelo. Jas zůstal skryt.

Já stojím sama
a nenávist planá
ze srdce nelze smýt.
Jen přetvářkou uklidit.
Je to jen sobeckost.
Či tupá lhostejnost?

Tu otázku sama si kladu.
Cit nejhlubší klade mi zradu.
Láska tupá.
Láska pro zlost.

Umírá tiše má naděje.
duše se zhroutila, a dál-
ticho.
...nic se neděje.
Autor Badya, 11.02.2008
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Borgia, Dilla, WAYWARD, Lenie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí