Nejsi

Nejsi

Anotace: ...

Proč se říká,
že naděje umírá poslední

Mě umřela, v malém okamžiku,
v němž převládl cit

Stále v něco doufám,
v to nic

Ztratila jsi jen kousek srdce,
které nebylo jen tvoje,
ale jeho

Proč, protože má člověk rád
a chce někomu něco dát,
třeba tu lásku,čarovnou vrásku

Teď si musíš říct dýchej sama,
on už tu není,
opustil, odešel, zradil a Tvoje
srdce zranil

Mrtvá jsem a říkám si,
kéž by to byl jen sen,
probudím se ještě,
vžyť je to jedno,

ta bolest svírá mě,
jak kleště, ale ještě
krev proudí a srdce bije
a tomu se přece říká,
ona ještě žije,
BEZ TEBE
Autor Asunta, 28.06.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí