Jeden večer

Jeden večer

Anotace: . . .

Minulá noc byla zvláštní,
Hodně alkoholu a trocha vášní.
Moc vzpomínek mi ale nezbylo,
V alkoholovém oparu se to ztratilo.
Zbyly jen pocity bez obrázku,
Na srdce teď potřebuju lepící pásku.
Setkáním to pomalu začalo,
Zabránit už se tomu asi nedalo.
Polibky s příchutí jednoho večera,
Prostě jen chtíč a né láska,
Co sem čekala vždyť sem to věděla.
Snad měla sem malou naději,
Ale člověk se jen tak nezmění
Teď už jen zapomenout mi zbývá,
Mno co, tak už to prostě bývá...
Autor soufla, 11.02.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Santinan Black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i to se může přihodit...

11.02.2008 21:11:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí