Muž, jenž prodal tenhle svět..

Muž, jenž prodal tenhle svět..

Anotace: .

Muž, jenž prodal tenhle svět,
poklekl v zem a tvář odvrátil.
Slunci blíž než kdy dříve,
v slzách všem mlčky odpustil.

V pěst svíral život svůj,
a litoval, že nespatřil kdy,
obě tváře měsíce,
a nesobeckost lidské touhy..

Hvězdám pak hold tiše vzdal,
zasteskl, oči přivřel pak.
Odsouzen modlil se, když
vzpomínky svál z úst mu čas.
Autor Roger, 11.02.2008
Přečteno 335x
Tipy 24
Poslední tipující: GirlFromTheRain, Emily Winnacott, Walentine, Já Esther Ruth, s.e.n, před zkroucením, Severka, robb, spare, jedam, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherně píšeš.. moc se mi to líbí :))

25.02.2008 14:23:00 | Emily Winnacott

to je uzasna basen... vazne se mi velmi libi.

13.02.2008 23:49:00 | Já Esther Ruth

Zklamání co nelze překonat?

13.02.2008 19:04:00 | s.e.n

Při prvním přečtení mi trochu drhla, při druhém vystoupila myšlenka.

13.02.2008 10:22:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí