Kolotoč

Kolotoč

Anotace: ...vždyť každá jízda jednou skončí...

vplujeme do snu
tak zavři si oči
pojedem spolu
a na kolotoči

odlišné ráje
se v jediný změní
a pak vkročíme
v stezku zapomnění

mlčí kabaret
a opona visí
kdo vypil poslední
kapku z té mísy?

vždyť ne přec za vše
se platí tak moc
dopřej nám už jenom
jedinou noc

jízda už skončila
kolotoč stojí
ani kůň nehýbe
svými postroji

růžové brýle
se tříští o kámen
kdo jen teď může
zažehnout zas plamen?
Autor pennywise, 11.02.2008
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Lexisa, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, předem děkuji za tvůj komentář k Malé princezně.) a teď k tvé básni..

Snad se tvůj kolotoč nikdy nezastaví a pokud ano, tak ho rychle zase roztoč .)

03.05.2008 23:27:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí