Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: .....

Až ulehneš ke spánku,
chtěla bych mít
k tvým snům pozvánku.

Až své krásné oči uzavřeš,
přála bych si, abys řekl:
Doufám, že vejdeš.

Až svou tvář na polštář položíš,
snad na rtech
můj polibek ucítíš.

Až deka tvé tělo zahalí,
vejdu a má ruka
tě něžně po těle pohladí.

Až budeš usínat,
já na tebe budu
s nekonečnou láskou vzpomínat.
Autor little.angel, 12.02.2008
Přečteno 1006x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí