SVATOJÁNKŮM

SVATOJÁNKŮM

Anotace: Nevěděla jsem kam toto zařadit. Z básničky vznikl text k písni. Takže doufám, že se nikdo nebude zlobit, že jsem to vložila sem.

Vlásky spletené do copánků
na nose pár malých pih.
V šatičkách se záplatou
v bačkůrkách po ostatních.

Podáváš mi ruku svoji
ptáš se jestli mámu mám
jestli vím, co je to doma
a zda tvoji mámu znám
a tak se ptám:


REF: Poštěstí se svatojánkům
vydrží-li čekat dál.
V lucernách skrývají touhu
plamínek, který by hřál.

Jejich pláč, jejich smích
rozléhá se po chodbách.
Mámu znaj ze svých snů
hladí je po víčkách.....

Každá hodina, která začíná
je tvá naděje.
Čekáš za oknem, jestli třeba dnes
nebo zítra snad štěstí se usměje.

A přijde ona ta tvoje máma
co jí znáš ze svých snů
Políbí tvé malé tváře
zašeptá do vlasů :


REF:
Autor Leknínka, 12.02.2008
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...

smutné...

realita...

12.02.2008 11:15:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí