Zpráva od Vás

Zpráva od Vás

Anotace: 10.2007

Mám zprávu od Vás
Přiletěla vzduchem
Není ta z těch, co dovnitř jedním
ven jde druhým uchem
Pro mě je to zpráva voňavá

Mám od Vás zprávu
Vzduchem přiletěla
Zatím je tajemná
Snad cudná.
Možná smělá...
Třeba mě zpráva od Vás hladí
Třeba mi nadává...
Ukradne kousek života
nebo dlaň podává?

Zpráva je nejkrásnější
neposkvrněná
Než dojde k prvnímu otevření
Všechny sny světa v sobě má
A ve mně málem hlodá podezření,
že pravý obsah často nedokáže
srovnat krok s touhou,
jež se k přání váže.

Proto mi, prosím, odpusťte
prodlevu v odepsání
Jenom jsem krátkou chvilku snil
O všem,
co není k mání
Autor Sicco, 12.02.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí