Má největší láska

Má největší láska

Anotace: ..

Má největší láska se dnes vdává
a já měl krásné snění.
Že svou ruku mi dává,
to byl sen, proč to tak není.
Má největší láska řekne ano,
já přál bych si,
aby mě bylo dáno,
to štěstí největší.
Má největší láska bude ženou
a po jejím boku bude muž.
Já nikdy nechci jinou,
jen nejsem ten její muž.
Má největší láska bíle září,
mé své šaty svatební.
Jak se asi tváří,
před oltářem nádherným.
Autor Dindane, 12.02.2008
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí