Dotyky andělů

Dotyky andělů

Anotace: Vždyť v nečekanou chvíli, růži s trnem se mnou sdílí, otevřenou náruč chystá, Ty, anděl jménem optimista.

Dotek andělů
Tělo mé v tmavém koutě se krčí,
přichází anděl, do rukou mi něco strčí.
Je to list, v něm řádky k čtení,
samoty mé rázem není.
Posílá na křídlech ptáků radost i žal,
ve změti lidských znaků.
Přilétá jakoby z nebe,
viděl jsem v něm právě tebe.
Chtěl jsem jej políbit, pohladit na tvář,
vyletět s ním až k záři hvězd,
společně můj život vést.
Zmizel však při prvním kroku,
ale i přesto mám jej rád na spousty roků.
Vždyť v nečekanou chvíli,
růži s trnem se mnou sdílí,
otevřenou náruč chystá,
Ty, anděl jménem optimista.
Autor Dreamer, 12.02.2008
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Martanka, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherné..miluju takové láskyplné verše:-)

12.02.2008 13:51:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí