Ranní setkání

Ranní setkání

Anotace: beze slov, já pěšmo, ty na kole

Děkuji za tvé ranní pohledy,
že nebereš na mě ohledy,
že ke mně vůbec zvedáš zraky
hned slunce vysvitne, rozstoupí se mraky
ten pohled potěší, hned takhle z jitra
oči jsou pohledem do tvého nitra
Autor Dao de, 12.02.2008
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: dablik007, Pavelpaja, Monsignore, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí