diamanty rosy a milující oči

diamanty rosy a milující oči

Anotace: ......

Ten obrázek je z diamantů rosy
a z výšek nebe modře rozkvetlého
snad proto si ho člověk pořád nosí
a chrání si ho na dně srdce svého

Každý z nás do něj bosou nožkou vkročil
od té chvíle na cestu nám září
dvě nejdražší a milující oči
v krajině vlídných milujících tváří..
Autor Gyllien, 12.02.2008
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Behemot, Nussichoco, carodejka, IvoMaria, Woski
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké...

10.12.2010 21:24:00 | Behemot

Moc krasne..kez se Ti vse splni a ve tvarich se objevi usmevy.

30.03.2008 01:38:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí