svítání

svítání

Anotace: ...

Uděláš krok vpřed,
pak ohlédneš se zpátky.
Dělí tě jen tenký led,
štěstí máš na splátky.

Za každý úsměv
tvrdou platíš daň.
Za radostí hněv,
no tak se braň!

Jeden rozhodný krok,
pevně sevřeš pěsti.
Bude tomu skoro rok,
zaplať si své štěstí...

Vysílená dlouhou cestou
pomalu klesáš na duchu.
Už slyšíš píseň tesknou,
už smrt tě bere za ruku.

Odhrneš si vlasy z tváře,
za obzorem jasné slunce.
Pak obklopí tě krásná záře,
slyšíš píseň.. už jen tence.

V očích silné odhodlání,
v srdci hluboký šrám.
Smrt už se ti málem klaní,
chceš se dožít příštích rán.
Autor emi-lee, 12.02.2008
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí