Narozeniny

Narozeniny

Anotace: Mé 20tiny

Měla jsem narozeniny,
jen pouhé dvacetiny,
někdo si vzpoměl,
jiný rači zmizel.

Slavila jsem se známýma,
pak se přidala i rodina,
nakonec opíjení v Edenu,
pozvala jsem skvělou skupinu.

Přišel Víťánek můj šéfíček,
i kamarád Honzíček miláček,
nechyběla malá dredatá Markétka,
a naše zamilovaná dvojíčka.

Pavlík došel bez Táňušky milované,
musela na místo jiné,
i když pozdě dorazil i Marťas,
to byl ale maras.

Nemůžu říct že jsme se nebavili,
hlavně jsme se kvalitně opili,
To byl ovšem učel oslavy,
nikdo neodešel střízlivý.

Fakt jsem si to užila,
dlouho jsem se tak nepobavila,
tihle lidičkové mi vyhovujou,
mají duši mou.

Tak už je mi dvacet,
to je ale už to cet,
jsem stará paprika,
říká bráchová bandíčka.
Autor Vacluvka, 12.02.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí