Ivetka :)

Ivetka :)

Anotace: Psal jsem to jako menší, :) v ty dobe sem si psal se skvelou holkou :)

Jen na tu jednu myslím stále
Když píši basně,povidky,verše a tak dále
Znám ji jen trošicku avšak to stačí
To co mi píše , její charakter bohatě znači

Bůh ji obdařil nebeskou krásou
Avšak i duši, hlavně tu má krásnou
Z toho co psala usoudit mohu jen
Že bez ní by nezačinala noc,ba ani jediný den

Iveta je ta skvěla osůbka
jak ta nasvěte nejsladši jahůdka
Ji v živote musí potkat jen štestí samé
já si to nevymejšlim, je to tak dané
Autor Surralis, 12.02.2008
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Patrik Mališ, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí