Moc přátel...

Moc přátel...

Anotace: Přátelé mají moc,kterou nikdo nedokáže úplně zničit....

Věř jen lidem, kterým se dá věřit,
kterým se můžeš se vším svěřit.
Tito lidé pro mě přátelé jsou,
moje břemena se mnou ponesou.

Některá přátelství slepou uličkou jdou,
proto někteří tak zarputilí jsou.
Že mě celý svět zradil připadá,
že si s mnou jen osud pohrává.

Stačí se kolem sebe rozhlédnout,
lehko se dá přetvářka přehlédnout.
Někteří to dávají tolik znát,
že to co řekneš, mají v plánu dále dát.

cenme si proto opravdových přátel,které máme po svém boku...
Autor sarycek, 12.02.2008
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: Shnecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí