Ó velký organisátore

Ó velký organisátore

Anotace: Na ty -šéfy-co na všechno mají -úkolky-nesnáší připomínky,odpor.Jen oni mají pravdu.Ostatní názory zesměšňují,ironisují.

Ó velký organisátore !

Nepřipusť aby chtěl někdo
chtěl myslet když dáváš příkazy

chtěl myslet jinak než je v povelu
nepřipusť aby tvé povely,příkazy,
rozkazy
zněly lidsky,zaváněly citlivým přístupem k člověku!

Tvrdě odvrhni ten nihilismus
to volnomyšlenkářství
odvrhni již sémě,náznak
vzpurného pohledu
přemýšlivé úvahy
svraštění čela
němou otázku
nehlasnou připomínku.

Jsme přece všichni vojáci
vojáci ve velké bitvě o chleba
vojáci v bitvě o bytí a moc
vojáci v bitvě o řád.

Tys generál,vojevůdce,genius vel!

Nelituj vojáků,piónů
nelituj jejich strádání,bolesti,zoufalství.
Nelituj a tvrdě zasahuj
když mluví o štěstí,o svobodě o životě.

Co je pro ně štěstí víš Ty.
Proto bojuješ,proto jsou nešťastni!

Co pro ně svoboda víš Ty.
Proto bojuješ,proto jsou nesvobodni!
(Ve vojenské formaci,ve stádu)

Pro jejich život musí umírat
proto vše Tě musí poslouchat
mávat Ti
dělat na Tebe
vzývat Tě!

Proto se jich bojíš!!
Proto máš na ně: zákony,příkazy,rozkazy,směrnice,pokyny
sankce,pokuty,rozsudky,
karabáč,bič,policii,věznice,vojsko,zbraně
popravy.
Ó velký organisátore - hlásej
a nech je v domnění,že je mír
i v míru se bojuje.
Nech je v domnění,že dělají pro sebe
hlavně ať dělají a odvádějí.

Nech je v domnění,že si Tě zvolili
nic jiného jim nezbývá.
Ó velký – pěstuj si
biřice,berany,poslušné sadisty
jen tak si udržíš m o c
jen tak máš úřad jistý!!
Autor Rebelek, 12.02.2008
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: C.alwen, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsou ti vlci a my poslušné ovce.

12.02.2008 21:15:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí