Jiná

Jiná

Anotace: ...

Dneska sem trochu jiná,
Cosi mě na srdci svírá,
Dnešek není jako jiný den,
Ten červený orgán byl plně zasažen,
Po srdci zasažena byla mysl,
Nevím jestli to dál má smysl,
Nedostatek kyslíku, umírám?
Ne, to jen bolestí oči zavírám.
Toužím tu bolest nevnímat,
Ale neumím jen tak předstírat.
Doufám že mě to brzy přejde,
Protože dál s tím žít nejde.
Autor soufla, 12.02.2008
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí