Křehká nitka

Křehká nitka

Anotace: no prostě básnička :-)

Byla jedna dívka,
dávný v tom byl svět.
Křehká jako nitka,
zpropadený květ.

Slunce si s ní hrálo,
život mlčky probouzelo.
Na noc si pak mizelo,
hlavu krylo hluboko.

Bez světla paprsků byl v tom magyk,
měnila se v démonu vin za to klerik.

Byla jedna dívka,
motýlek malý.
Naděje jí svitla,
kvítek padlý.

Prokletí táhlo se stoletími příč,
natož aby zmizelo, v tom byl kříž!
Dívka tiše zoufala, listí opadává,
milý slíbil svobodu, ale pod zemí vychládá.

Bez světla paprsků byl v tom magyk,
měnila se v démonu vin za to klerik.

Byla jedna dívka,
historie minulá.
Trhala si kvítka,
propast zaniká.

Bouře přišla za dne, nikdo toho nečekal,
když projel vítěz krajinou, ihned zavolal.
Našel poklad dávno proklet klerikem,
přinesl hned řešení, vyřešené magykem.

Za světla paprsků byl v tom ten,
kdo slíbil odplatu a vyhrál jen.

Byla jedna dívka,
je tomu rok a půl,
Nyní sedí na trůně,
hlavu plnou snů.
Autor Flow Calipso, 12.02.2008
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Jats
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí