Věrný společník

Věrný společník

Anotace: Básnička na zadaná slova: láska, slunečný, úsměv, chování, osud, medvěd, píšťalka, vlasy, korunka, přátelství....

Slunečný třpyt obléká mě do své krásy,
zakrývá bílé tělo, zakrývá zlatavé vlasy.
Na louce plné rozkvetlých květin se raduji,
medvěda hrající ho si s motýlem maluji.

Hledám inspiraci, moji jedinou věrnou lásku,
která úsměvem potěší a nevydá ani hlásku.

Veselou písničkou na píšťalku zahraji,
líbezná melodie pluje po kraji
až se k tvým psím uším donese.
Odpovědí je štěkot nesoucí se po lese.

Běžím ke mně, vrtíš ocasem,
sváděn mým zvučným hlasem
přátelství, prosby a lásky,
krásným jak sedmikrásky.

Neseš se hrdě jako pravý král,
který však svou korunku zaprodal,
pro víru v lepší chování, v lepší svět,
neexistuje pro tebe žádný hněv.

I když byl osud krutý a lidé zradili,
v nejtěžší domu na ulici Tě vyhodili,
neztratil jsi důvěru jsi kamaráda,
to je důvod, proč mám Tě tak ráda.

Protože neztrácíš, naději, neboť ta umírá poslední...
Autor Wyrda, 12.02.2008
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí