i když ucho přísloví se trhá, mám víc štěstí jak rozumu...

i když ucho přísloví se trhá, mám víc štěstí jak rozumu...

Anotace: poskládaná...

Sbírka: srdcebuchy duševzlyky

.

Prolog

odkopalo se mi dítě
voda na kafe vyvařila
přepadl mě hlad
čuba mi ležela uprostřed všech tras
a tys byl můj Michelangelo...

.

.

i když ucho přísloví se trhá, mám víc štěstí jak rozumu...

.

dřív se upalovalo stínalo
a věšelo
teď mi je ticho největším trestem a

srdce mi /c/hoří
jsem perlorodka v moři lásky
na oblázky
svý city prostírám
jsem obraz
co mu chybí rám a

každý mý já
(a že jich je!)
s mlhou vstává
s listím padá
čím hlouběji se ti nořím
do žil...

mít tak jednou doma tam kde ty

...položíš se mi do klína
až budem večer usínat
a nenecháš mě spát
rozervaná na tisíc tepajících já
naposled vykřiknu...

...ale tentokrát se neprobudím

.
Autor hanele m., 13.02.2008
Přečteno 383x
Tipy 20
Poslední tipující: jedam, pejrak, just me, vodnař, labuť, Psavec, Bean, HarryHH, Bíša, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozpálená..
žhavá..
perlorodka..
bez perly.

13.02.2008 16:21:00 | Bean

písky pouště v nás,
odsouzencích samoty
v přesýpacích hodinách
se spánkem darmoty

kde cesty v mapách
té naší dřímoty
zapíše plíseň na stěnách
čekání času dny ....
-------------------------------------------------------

*-... jo tohle je pěkný a osobitý ...

13.02.2008 15:16:00 | HarryHH

V básni je Tvé žití...

13.02.2008 15:03:00 | Bíša

Jj, souhlas, aj já mám smíšené pocity ...

13.02.2008 13:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí