P o v z d e c h

P o v z d e c h

Anotace: Částečná odpověď - proč jsem rebel.Jen povzdech.

P o v z d e c h

Já smutné verše píši
plné varování

nad osudem lidí
bídou milování

já smutné verše píši
můj hněv plane a hoří

nad krutostí člověka
co klíčící dobro boří

já smutné verše píši
a plné ironie

když vidím kam se řítí
v lhostejnosti hnije

já smutné verše píši
nad strastmi člověka

když tvoří si je sám
na štěstí –jen-čeká

já smutné verše píši
chtěl bych jimi jásat

hrozící skutečnost
nutí mne srdce drásat.

Já verše chtěl bych psát
plné radosti – jasu

na celý svět se smát
a hladit něžně krásu!!
1980
Autor Rebelek, 13.02.2008
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: C.alwen, Memento, Psavec, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí