Troška EGOismu

Troška EGOismu

Anotace: Troška EGOismu

Troška EGOizmu

Když o tom tak přemýšlím,
Tak si trošku egoizmu dovolit smím.
Nevytahuji se moc často s ním,
Ale někdy je to potřeba, to ti povím.

Tony, nick to můj,
Co nesmrdí jak kdejaký hnůj.
V něm se cítím svůj,
Negře, v mých rýmech pluj.

Na osmnáctiletého kluka,
jsem obrovská, mořská štika.
Nejeden člověk ani nedýchá,
Když přichází Tony, já.

Tohle zatím není žádna pýcha,
To je čistá pravda, co každý slýchá.
Můj životný styl nepřipomíná mnicha,
K mému oblečení, si každá holka obdivně čichá.

Mám na to, dělám si co chci,
Můžu nadávat komu jen chci,
Hromadu peněz od tebe nechci,
Já si je sám doma tisknu, přeci.

Ostatní v mém věku, jsou proti mně nic,
Nechci nikdy skončit jako oni, proto kšic.
V každém spolku kde nejsem, je pěkný hic,
Všechny v něm roztřískám, ric pic.

Mám nadání, psát o životě jaký je,
A je to nevím proč totálně štve.
Nikdy se s nepustím s nimi do boje,
Protože nerad furt vyhrávám. He!

Jsem mladý, pohledný a duševně zdravý,
A kdejaký slavný herec mě srdečně zdravý.
Můžu pít jakékoli alkoholické pivo zrzavý,
a vždy budu úplně v poho, budu střízlivý.

Vyskakovat si já vždy proto budu,
Nadávek budu mít vždy plnou hubu.
Na debily, jako jsi ty, je vždy vybleju,
A od tvých sraček se pak do čistá umyju.

Jsem sám proti zbytku světa,
Ale přesto mě neušla noblesa.
Jenže ty jsi jen trapná atrapa.
Ty tu noblesu nikdy nepochopíš,
A neustále se se mnou jak IT bavíš.
Zbytečně si tím svůj čas ztrácíš,
A pak se na mě stejně mračíš.

Ale já nemohu za to, co si zač,
U mě si prostě jen další namyšlený sráč.
S tebou to nikdy nebude pořádný mač,
Tak na co teďka myslíš? Nač?

Já to vím, zničíš tenhle text jako Strážnou Věž. Že?
A budeš si o mě myslet lež jak věž . Že?
Až mě potkáš, budeš něco na mě hulákat Že?
Nejraději bys mě svlékl, svlékla z kůže. Že?

Ale tak to klidně udělej, jestli chceš, jestli na to máš,
Já čekám, ty nic, si nic, tady to černé na bílém máš.
Tak se na to vyspi, odpočin si, jinak to nikdy neuděláš,
A já ti budu furt a furt nadávat do kachny, kač kač kač.

Mě nepotopíš,
víš.
Ty si o dost níž,
já výš.
Autor James Tony, 13.02.2008
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: FETKA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drný :D Líbil se mi ten konec...

13.02.2008 19:20:00 | FETKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí