neplač

neplač

Anotace: Pro moji kamarádku...Mám tě moc ráda

Nesluší ti to, tak už neplač,
zlé vzpomínky z mysli vytlač.
Jsme tu jen my dva, ty a já,
nebreč, nemáš se čeho bát.

Když slzy ti po tváři stékají,
mé oči se toho lekají.
Neplač a teď hezky se směj,
sluší ti to, tak úsměv na tváři měj.

Netop se v žalu a pláči,
to, cos vyronila už snad stačí.
A teď se usměj, chci tě vidět smát,
žal si můžeš do hrobu brát.
Autor emi-lee, 13.02.2008
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí