* * * Sladký Valentýn * * *

* * * Sladký Valentýn * * *

Anotace: ;-)))

________ K Valentýnu ____
___ věneček ____________
________ koupím _________
___ jako _______________
________ dáreček ________
___k tomu ______________
________ pěknou _________
___ rakvičku ___________
________ pro ____________
___ mou ________________
________ sladkou ________
___ kočičku ___
Autor Báček, 13.02.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básnička je fajn,vtipná haha

11.08.2008 15:34:00 | takova

jak se asi vede mému oblíbenci?

11.08.2008 15:33:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí