to je vše..

to je vše..

Anotace: /*/

umění vytvářet chaos,
to je naše..
tvářit se jako že nic,
po pádu se hned zvednout.
to není problém..
dát do kafe víc cukru než by sneslo,
a vypít ho s vážnou tváří,
to je, co..
běžná záležitost.
děláme si naschvály,
bez nich neumím žít,
pak společně zasmá tse tomu,
je vše,
co dnes
potřebuju
k životu..
Autor desela, 13.02.2008
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: Vladimír P., mamina, kavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí