Ach , ta láska

Ach , ta láska

Anotace: všem pěkného Valentýna, kdy růže vyjádří, co v srdci dřímá.

Láska je dar
láska je cit
láska je něco
co nedá se vzít.

Můžeš ji darovat
v srdci ji uchovat
nechat ji rozkvést
nebo ji odehnat.

Láska.. co to vlastně je
.je to když ...
..se tělo touhou zachvěje?
Když jen myšlenka pouhá
proteče tělem
....jak divoká strouha?

Těch pět písmen
já teď šeptám tiše
v srdci mi to slovo
něhou verše píše.

To lásce já dnes vzdávám hold
už dávno tasila svůj kord
vryla se pevně do duše
možná záviděla by i Venuše.

S láskou se probouzím
a s láskou usínám
lásku já schovanou v sobě mám
možná až příjde ten správný čas
nechám ji kvést
a láskou nechám se žívotem vést.
Autor Pika, 13.02.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: bobi bobie, Woski
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

čtu to sice opožděně, ale líbí se mi to
Ahojky Bobi

05.03.2008 05:49:00 | bobi bobie

pěkný:)

22.02.2008 16:32:00 | Woski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí