Černá duše

Černá duše

Anotace: ...

Zlomená na dvě části, plazí se pryč,
zpřeráželi jí kosti, vytáhli na ní ostrý bič.
Duše zbavená smyslů letí do dáli,
černé ruce ji pomoc podaly.
Bouře ji hladí po duši, utěšuje vystrašenou tvář,
nebe jí sebralo svatozář.
Bolavé srdce usíná v náruči ďábla, konejší její bolest,
šeptá ji do ucha zlou lest.
*****
Její sny zůstanou rozbitý v plechovce od coly,
Její oči zůstanou prázdný, duše bolavá,
jen do větru šeptá, že to přebolí,
hlava je od kulky děravá..
Autor Trophy, 13.02.2008
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, Glloxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...rýmuje se..

21.02.2008 14:14:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí