Dělám to pro .... cíl

Dělám to pro .... cíl

Anotace: "K"

Z břehu řeky štěstí,
z hlubin pýchy největší,
z těch nejměkčích pelestí,
a chtíče, touhy největší ..

Pozorovala jsem ..

Se smutkem v koutku duše,
a slzou v krku skrytou,
střílela jsem z kuše,
s písní v jazyk vrytou..

Jen tak do prázdna ..

Chtěla jsem jasný cíl,
zadarmo .. jen tak,
mít svůj vlastní díl,
a ne na srdci tlak.

Tak zvedám..

Zkroceného koně,
hlavu bujných skloněnou,
opravuji lodě,
v půli bouří zlomenou.

Pro další začátky ..

Abych mohla znovu,
na břehu štěstí stát,
najít v sobě touhu,
jenž dá mi pyšnost znát !
Autor Analisieren, 13.02.2008
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, excited, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ten konec je dost myšlenkový, celkem odhodlaný, sebevědomý ... pěkné dílko, hodně myšlenkové a pocitové.

13.02.2008 20:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí