Poledni duel

Poledni duel

Anotace: Nevim jestli to sem hodi... pokud ne, reknete premistim to.

Kotouč slunce nad loukou září,
Dva muži na sebe se netečně tváří.
A třetí, mužík s břichem kulatým,
Duelu zabránit se snaží.

Láska šlechtičny je dnešní výhra.

Zbraně se bylští, jsou tasené,
Vztek bublá a leze na povrch.
Který ze skoků má nad druhým navrch?
Tváře obou jsou potem orosené.

Výpad jeden druhý stíhá.

Odbíjí zvony, právě je poledne.
Funění mužů, jiskry s řinčením odletují,
Od zbraní co jako šílené tam a sem poletují.
Který ze soků se již nezvedne?

Jeden se jistě nedočká zítřka.

Rapír se vnořil do těla mladšího.
Krvavý květ vykvétá na bílé košili,
Proudy krve se dnes za lásku prolili.
Smrt ho nechává ležet, smutného, bledšího.

Tak končí příběh co nikdo nezná…
Autor Johny Styx, 13.02.2008
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: KLARISA, Vlk v rouše, jedam, PoeziGirl, Psavec, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé čtení...

15.02.2008 00:08:00 | jedam

...je to dobre...

13.02.2008 23:45:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí