Krásná neznámá

Krásná neznámá

Anotace: Život plyne a já stojím na místě

Procházím se po zemi
bosé nohy studí,
kdo mi v tomhle zabrání
a kdo tady prudí?

Cesty vedou do Říma
jediná však ne
ta, která zde usíná
smrt ji ovane.

Projít všechny ulice
přála by si velice,
kdo ji šlape na paty,
kde přijímá úplaty.

Došla až na okraj lidstva,
uviděla tvůrce
odházela spoustu svinstva
umyla si ruce.

V ústery kráčí zubatá
ona si jí všimla
nebude však hubatá
a odejde, odkud přišla!
Autor Marri, 19.09.2004
Přečteno 788x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí