Probuzení

Probuzení

Anotace: Složeno pro naší malou Adélku

V oknech už se rozednilo
děťátko se probudilo.
Ve snech plulo na mráčku
s andělíčkem z obláčku.

U postýlky máma sedí
modrá očka na ni hledí.
V tom se úsměv rozzáří
malé slečně na tváři.

Není nad ten krásný úsměv.
Není nad tu upřímnost.
Na čistotu dětské duše
a na její laskavost.

Vždyť ti naši tvorečkové
čekaj až si budem hrát.
Každá máma, každý táta
musí je mít přeci rád.
Autor ladyina, 14.02.2008
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: Orichi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkně procítěné, některá slova se tam sice nehodí, ale přesto ST.

13.06.2008 01:22:00 | Orichi

To je krááásný! Úplně ty očíčka vidím :-)

14.02.2008 13:52:00 | Leknínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí