Hlas srdce

Hlas srdce

Anotace: Opuštěný ,…a na prázdno vyslyšen

Moje milé zlatíčko,
ulétlo mi srdíčko,
až jej chytíš, bude tvé,
na oplátku pošli své.

Srdéčko mi láskou zmírá,
hrdlo mě se steskem svírá.
Snad uteče vše jako voda ,
a my sejdeme se zase znova.
Já čekat na tě budu stále,
smutku zkusím dáti vale.

Utopím se z tolika lásky,
trápeni mi dělá vrásky,
ale vez jedno jen,
že Tebe milovat budu každý den.

Procházím temnou ulici,
vidím tvé oči zářící,
tvé oči jez se na mě smály,
jsou teď daleko, daleko v dali.

Chtěl bych vidět Tvoje řasy
a přitom hladit Tvoje vlasy.
Chtěl bych slyšet ten Tvůj hlas
a začít se stydět zas.

Čekám na ten krásný den,
až přijdeš a řekneš: Tady sem!
Tak si mě vem!
Obejmu Tě kolem pasu,
rty se dotknu tvých voňavých vlasů.

Nebude to příliš snadné,
ale láska všechno zvládne,
proto čekám ze dne na den,
neboť vím, že my to zvládneme.

Dobrou noc a krásné snění,
ten, kdo ti přeje, s Tebou není.
Teď, už zavři očka,
ovšem nech si zdát,
vzpomínky zůstanou,nechci být již sám.
Autor Marisek, 14.02.2008
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Veríssek, Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Marísku, ty se nezdáš, musíš mi prozradit, jestli je ještě aktuální?

14.02.2008 10:31:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí