Amen vzpouře!

Amen vzpouře!

Anotace: ...

Kapka splínu z ulice,
dopadá na tvoji řasu,
posetmělym městem kráčíš jak zmoklá slepice,
hledáš spásu.
*****
Něžnosti z nitra srdce derou se ven,
avšak není kdo by je ocenil.
Krutý kapky splínu ruší tvůj naivní sen,
naivní sen...je tak smělé přát si, aby se naplnil.
*****
Očima bloudíš černou oblohou,
chce se ti umřít.
Teď pistole leží ti u nohou.
Nelze přestat snít.
*****
Všude kolem vládne silná bouře,
však kolem tebe jen jemný vánek,
střela jemně do srdce klouže...amen vzpouře.
Rána...a pak upadáš v nekonečný spánek..
Autor Trophy, 14.02.2008
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: china white, Martanka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...první sloka na mě působí jak myšlenky prostitutky...druhá...zamilovaný holky...třetí...jak autor s myšlenkami a poslední...deník nalezený v prázdném koncentračním táboře...

21.02.2008 14:09:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí