Když se zeptá

Když se zeptá

Anotace: ...

Když se mě někdo zeptá,
jaký život jsem žila,
Řeknu "Nic moc,
určitě ne o jakém jsem snila."

A když se zeptá,
"A jaký měl vlastně být?"
Řeknu mu "Mnohem šťastnější,
šťastněji ho žít.

Poznat přátelství
a poznat lásku,
konečně strhnout z očí,
tu černou pásku."

A když se ještě zeptá,
"Co teď bude dál?"
odpovím "Konec,
tuhle roli už někdo hrál.

A bude ji hrát zase další,
někdo zkušenější a mnohem mladší.

Ne, kdepak, tohle pro mě není,
a pochybuji, že se něco změní."
Autor Anejet, 14.02.2008
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, NikitaNikaT., WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, moc pěkné dílko, hodně myšlenkové, dobře rozvážené, jistým způsobem dost upřímné, jako když vyrovnané ... ale Tebe ještě čeká velká dlouhá role ...

22.02.2008 18:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí