Hrob

Hrob

Anotace: taková nějaká básnička o mrtvém muži................................Komentáře :)

Na zemi krev, v ústech hlína
krutý hrob v zemi vykopán
na rakvi prach, v hrobě špína
navěky tu bude ležet sám.

Chladný vítr fouká neustále
přes rudý náhrobek visí pavučina
dali ho do země jako svého krále
teď je z něj však mršina.

Nad jeho hrobem vlci vyjí
u náhrobku sedí tuláci
drží láhev, dokud ji nedopijí
nyní už mají po práci.

To oni ho sem zakopali
sekali do země rýčem
veliký hrob mu vykopali
hnáni jakoby chtíčem.

Červi žerou jeho tělo
koušou ho jak v extázi
asi je rád že umřel
a zbavil se tak nesnází.

Úplněk byl na obloze,
jenom v rakvi mrtvý muž,
asi se už nedovíme,
kdo mu vrazil do zad nůž.
Autor rickei, 14.02.2008
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Glloxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí