Satanovo

Satanovo

Anotace: co se stane, az puknu

Satanovo

Řekla – „povstaň, satanovo plémě“
řekl – „teď“ a pukla země
a z její hloubky teče láva
a ona ducha vyvolává
v jedné temné místnosti
kde strach se mísí s vlhkostí
a vlhkost žene kapky potu
po čele a za skřípotu
schodů, co vedou z domu
odchází k vysokému stromu
pak tomu stromu něžně říká -
„lituj ho, lituj, nebožtíka
kterého pohltila země
když pukla jsem a ve mě
povstalo satanovo plémě“
Autor Stepa, 28.06.2005
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí