příště už nemluvte...

příště už nemluvte...

Anotace: s vypujčením jedné sloky z citátu... :-)

Říkali, že všechny cesty někam vedou,
že hory ční až do mraků,
že všechny strasti jednou přejdou,
že svět je plný zázraků...
Kdo to tvrdil?
Kdo si za tím stál?
musel být blázen....
nebo miloval...

Tvrdili, že spadlá hvězda přání plní,
že déšť vlasy smáčí ti - romantičko
že křišťál v srdci myšlenek se lehce vlní,
že sněhová vločka padá, padá na křehké víčko...

Slibili, že všechny kopce vrchol mají,
že láska je zde pro každého,
že bolest a strach pod štěstí nespadají
že není se báti čeho...
Kdo to řekl?
Který blázen tomu věřil?
musel být básník
nebo život prožil.
Autor Kwítko, 14.02.2008
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí