upřímnost?

upřímnost?

Anotace: ...

Na louce - v letovisku
na oku zrnko písku
když blažený pocit mám
o co,že když přečíst vám to dám
líbit se vám to sic nebude
ale rozhodně vás neubyde
za upřímný komentář
který není lhář
a tak tady čeká dál
na komentář co by za to stál...

na louce - v letovisku
s okem a zrnkem písku...

snad někdo jiný se rozepíše
z trosky veršů stvoří klišé
říkanky ze slov v poezii
promění,když lidé svou mysl opijí
a slyší jen tlukot srdce - melodii...

chce se jim plakat
chce se jim skákat

a je na vás
-podat jim provaz?-
zahřmí hrom
-ukážete i strom?-

suďte!
když musíte
mluvte!
když myslíte...

...že to pomůže?
Autor Kwítko, 14.02.2008
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: mourovatákočka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí