Mysli si, co jen chceš, já vím svoje

Mysli si, co jen chceš, já vím svoje

Anotace: Mysli si, co jen chceš, já vím svoje

Mysli si, co jen chceš, já ti to neberu,
já si dál v klidu svou cestou půjdu.
Já ti do tvých špatných voleb neryju,
budeš-li to dělat ty mě též, rád budu.

Já se nehodlám měnit kvůli nikomu,
nejednou jsem za to do háje poslal mámu.
A to je člověk, bez kterého nedám ani ránu,
takže tvoje snaha, je maximálně ztráta času.

Budeš-li však dál do mě hučet,
já tě nebudu brát, přestanu tě slyšet.
Můžeš si řvát, nadávat či křičet,
já, ukončím náš společný chat.

Každý má cestu svou,
předem bohem danou.
Budeš-li hejhat s ňou,
tak půjdeš na dno se mnou.
Autor James Tony, 14.02.2008
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí