Malíř .....

Malíř .....

Anotace: .......jen trochu pozměněná ....stejně jako já .....

Za okny si zas pohazuje
kapkami svými
rozněžnělý déšť ....

Mokrou barvou
všechno pomaluje ...
Smyje i špínu ...
Ach , bože, kéž ...

Slyším znít hudbu ,
je tichá ...
až skoro těžko
slyšitelná ...

Cítím zas blízko
bít druhé srdce
a pouta už jsou
viditelná ....

Do ticha pokoje
jak pozdrav od kapek
vkradla se potichu
všetečná otázka ....

Kde asi vzala se ....
proč někdy něžná je
a jindy bolestně
švihne jak pomlázka ?

Přichází za nocí
a jindy drze
dveře si rozrazí
se světlem denním ...

Neptá se, zdali smí
jen prostě vpluje ...
každý tou návštěvou
tak moc se změní ...

V životě už
nemá místo
ta lepkavá
samota ....

Láska jak malíř
něžným štětcem
maluje obraz
nového života ...
Autor pavlis, 14.02.2008
Přečteno 265x
Tipy 22
Poslední tipující: Danah, Pavelpaja, Lorraine, Martinecka23, cevert, WhiteSkull, Jiparo, Psavec, její alter ego, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozprostři velké plátno a nech ji krásně malovat :-))

15.02.2008 19:03:00 | Lorraine

nádherná :o)

15.02.2008 13:33:00 | Martinecka23

Pěkně maluješ 1*

15.02.2008 09:06:00 | cevert

Jen pozor, aby ho nepokaňkal.

14.02.2008 23:31:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí