Kladeš-li na hrob květy a věnce

Kladeš-li na hrob květy a věnce

Anotace: pocítíš křehkost své vlastní existence...

KLADEŠ-LI NA HROB KVĚTY A VĚNCE,
naslouchej svému tlukotu;
pocítíš křehkost své vlastní existence,
pocítíš lásku k životu

i odvahu k bytí,
již srdce Tvé cítí,
než duše se propadne v nicotu.
Autor Radiz, 14.02.2008
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Martanka, akneliam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle naslouchání se mi právě hodí... díky za typ

14.02.2008 23:17:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí