Evám

Evám

Anotace: Psáno s Kapikou =o)

Na nebi dvě různoběžky od letadel
srdce plná očekávání
stíháš tramvaj i s lentilkama
světelné panorama na dlani
chytáš slabiky plamínků
nervozní dým se rozplývá
když zazní struny srdce
a noty poletují po okolí

naděje z příběhů
že zkazit neznamená konec
můžeš mít zas čistej štít
a někdo stojí za tebou
aby ti srdce neuteklo do tmy
střeží síně své katedrály
všechno falešné lehne popelem
křest ohněm, vydrží jen skutečné

na krku symbol rozhodnutí
ale lidské odhodlání je nestálé
potřebuje cítit zrnko světla mezi prsty
láme se a provoní ticho
až do všech koutků mysli
zavíří křídly jako temná sova
zlatovláska ještě chvíli spí
za víčky stojí princ, jen kůň mu chybí.
Autor Enka, 14.02.2008
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Nefinečka, Ik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tato je moc pěkná

10.10.2008 16:21:00 | Ik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí