Déšť

Déšť

Anotace: možná nedává smysl...možná určitě...ale to já neřeším

V setrvalém zimním dešti
kráčíš slanou kaluží.
V sevření svých vlastních kleští,
výraz, co nic nedluží.

Zavři oči, rozhlédni se
skrz druhý okraj svého Já.
Otevřené pokladnice
najde ten, kdo nehledá.

Padá vločka, trocha vody.
Ruce zebou, srdce bije.
Půvab dvojí nepohody.
Šestihraná sympatie.

Odpovědi bez otázek,
vznášení se bez křídel,
výhra všech Tvých marných sázek,
pláč, co kdysi smát se chtěl.

První déšť bez kapky vody,
první slovo bez písmen.
Nezeptáš se na důvody?
Věříš ve svůj první sen
Autor emi-lee, 15.02.2008
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: LisSe, pavlis, Bůchví...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promiň to jsem fakt nechtěla:-D

16.02.2008 18:05:00 | emi-lee

holka, jsi čím dál lepší a lepší... sebralas mi kus mého talentu...

16.02.2008 08:43:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí