Jedné noci

Jedné noci

Anotace: ...dle skutečné události...

Jedné noci…

Koukám, jak mraky jdou
Táhnou noční oblohou
Čímž hvězdy schovají
A lidi se jak blázni chovají…

Proč? Proč? Proč?
Prý pro slepičí kvoč…
Ptám se já teď vás
Kdo bude další z nás?

Noc už mi skončila
Já jsem se skožila
Oči mi teď slzí
Všechno mě mrzí....

Dál už nic nebude
jen hlouposti přibude
Já jsem byla hloupá
A provaz se houpá

Jak blbá jsem byla
Ve tmě jsem žila
A teď je konec
Zazvoní zvonec...

" AJ, TY KRÁVO JEDNA...!!!???"
Autor Želwice, 15.02.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí