Fascinovaná...

Fascinovaná...

Anotace: ...tím, co mě obklopuje denně

Fascinovaná básnička

Tvé oči mě vždy fascinují
Když se tak do nich koukám
Ta krása a čistota mi oponují
Má duše je tak hloupá...

A jak jde čas, ve výrazu strádáš
Však nejsi sama, kdo tady stárne
Koukáš na mě a tiše mě žádáš
Já neříkám nic, však je to marné...

Kdo si myslí, že jsem blázínek
Ten pravdu způli vlastně má
Oči krásné, ty vlastní můj hafinek
Tvář krásná, moudrá, stará, němá...
Autor Želwice, 15.02.2008
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí