Old school hip hop na hrad

Old school hip hop na hrad

Anotace: Old school hip hop na hrad

Kdo by měl být náš prezident?
v tom už dávno jasno mám!
Žádného zapařence, co chce hládnout hned,
ale old schoul hip hop, co rád mám.

To by bylo ten nej šéf naší země,
co země, celého světa by mohl určitě.
Politické kecy, vy mě hrozně ničíte,
a svoje sračky do náš neustále hučíte.

Old school hip hop si na nic takového nehraje,
ten říká na rovinu vše, jak to doopravdy je.
Old school hip hop, ten mě vždy u srdce zahřeje,
old school hip hop by byla vaše nej cesta, jak ta moje.

Ale žádný komerční hnus,
ale pořádný hip hopoví kus.
S prvky jazze, reste a blues,
a rýmy šťavnaté jak džus.

Proto píšu, křičím „old school hip hop na hrad“,
jeho panování byste se nemuseli vůbec bát.
Mohli byste se celý krásný den jen smát,
a politikům jejich neuvěřitelné peníze krást.
Autor James Tony, 15.02.2008
Přečteno 511x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí