Najednnou někdo lusknul

Najednnou někdo lusknul

Anotace: výplod, mé fantazie na neústupu :)

Najednou někdo lusknul
Uslyšel řev
Ticho
Klid
Znovu někdo lusknul
Kdo to je?
Ozývá se z pokoje

Pokoj rovná se má hlava
Slov strašlivá vřava

Najednou někdo lusknul
Tu pekelnou cestu risknul

Zase ticho
Nevyznám se
Bolí mě břicho
Zmítám se

Na venek jsem však klidná
Snad mě čeká kariéra slibná

Dělám si jen srandu
Luskla jsem já
Pasáž o tom, že mě bolí břicho znamená
Že jsem po dnešním dny velice znavená
Pekelná cesta, vysvětlím
To jsou jen má gesta, přivětím

Dnes je docela dobrý den
Mám nové brýle
První brýle
Snad se mi bude zdát hezký sen
S kterým pak budu trávit volné chvíle
Naše chvíle

A oopsh, najednou někdo lusknul
Autor PoeziGirl, 15.02.2008
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Janetee, Traci, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak Ti přeji krásné a nové vidění...

15.02.2008 19:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí