Slovo proměny ....

Slovo proměny ....

Anotace: ....

Znám slovo proměny ...
To slovo je staré jak sám svět ....
Je možná kouzelné ...
podob má bezpočet ....

Stanu se bílou kočičkou
když černé prý smůlu nosí ....
Pohladím vrásky tlapičkou
tak už se usměj , prosím ....

Stanu se Ti světlem denním
když zabloudíš v nočních tmách
možná Tě dost neocením ....
ale vím ....to neměj strach ....

Stanu se Ti vodou v poušti
dokážu zahnat i tvůj hlad ...
Láska tvá mě neopouští ...
...my zestárnem spolu ...snad

Stanu se Tvým sladkým spánkem
co přinese odpočinek ....
Stanu se i lehkým vánkem
šeptajícím do ofinek ...

Stanu se tygrem divokým
toužím Tě navždy chránit ...
Budu tvým štítem širokým
kdyby ses musel bránit ....

Stanu se ti celým světem
Ty toulání miluješ ....
Stanu se Ti mámou k dětem ....
až zas zpátky připluješ ...

Znám slovo proměny ....
To slovo je staré
snad jako svět sám ....

Až skloníš se nade mnou
s něhou v hlase
ti to slovo
pošeptám ...
Autor pavlis, 15.02.2008
Přečteno 398x
Tipy 14
Poslední tipující: Belmon, Pavelpaja, S..a, Psavec, labuť, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to slovo má tolik podob :-)je to nádherná báseň

14.03.2008 15:38:00 | Belmon

cože??? není slyšet..
to slovo..
nemohla bys křičet? .o))

16.02.2008 08:01:00 | Bean

Stanu se ti milou Tvoji,
co Tě vždycky uspokojí

15.02.2008 22:32:00 | Psavec

Hezká, něžná... kočičky mám ráda i černé..:-)

15.02.2008 21:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí