Krása neskutočných chvíľ

Krása neskutočných chvíľ

Anotace: .........

Je tichá noc májová.
V mesačnom svetle tancujú víly
v priesvitných šatách hviezd.
Možno chvíľu potrvá,
kým pocítiš,že sa slová skryli,
do môjho srdca prázdnych miest.
Kým ich nežné dotyky pier,
bozkom nezvábia k tvojim vlasom
ako pohladenie tancujúcich víl.
Ktoré sa prebúdzajú z hier
a ako postriebrené časom
pripomínajú krásu neskutočných chvíľ.
Ktoré iba ty a ja
možno stratíme v daždi,
ktorý bude prázdnou myšlienkou.
A možno noc májová,
a možno navždy,
spojí srdcia spomienkou.
Autor solar1, 15.02.2008
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí